Ketenverantwoordelijkheid.png  Ketenverantwoordelijkheid

 

'Minimale CO2-uitstoot en samenwerken met verantwoordelijke partners'


CO2-uitstoot minimaliseren


Duurzaam ondernemen betekent ook dat we de uitstoot in de gehele waardeketen moeten minimaliseren. We breiden daarom onze samenwerking uit met partners die een actieve rol spelen in verduurzaming, wat onze inspanningen voor een beter milieu versterkt.

 

Duurzaam transport

Voor al ons in- en uitgaande transport kiezen we voor logistieke partners die een bijdrage leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot in ons in- en uitgaande transport.


Alles telt mee

Wist u dat de wijze van verpakken, stapelen en indelen van een pallet al kan bijdragen aan duurzaam transport? Hierbij passen we een collomoduul systeem toe wat zorgt voor het optimaal benutten van een pallet. Onze verpakkingen voor kerstverlichting zijn al voor 80% omgezet naar collomoduul.

Sociale omstandigheden waarborgen


We verplichten leveranciers onze social compliance voorwaarden te tekenen en laten audits uitvoeren om goede sociale omstandigheden te waarborgen.

Ook werken we actief samen met partners die investeren in verduurzaming en daarnaast de sociale omstandigheden waarborgen voor iedereen die werkzaam is in de keten.

 

logo Picture.jpg       logo BSCI.jpg           logo Amfori.png

Lees meer over duurzaamheid:

SFE_Choose to be_groen.png             SFE_Interne organisatie_NL.png    SFE_Product en verpakking.png