85 jaar ervaring in seizoensdecoratie

Over Kaemingk


Ieder seizoen bieden wij een volwaardige én onderscheidende collectie in seizoensdecoratie voor in en om het huis. Wij speuren altijd naar trends, staan bekend om onze creatieve styling, perfecte presentatie en een zeer efficiënt en betrouwbaar logistiek- en kwaliteitsmanagement systeem. Al 85 jaar leveren wij aan verschillende branches zoals DIY, e-commerce, tuincentra, warenhuizen, supermarkten, discounters en diverse retailers.

Wereldwijde levering

Wij leveren onze producten in meer dan 80 landen, spreken de taal en kennen de lokale markt.

Vernieuwend

Door focus op de laatste trends, bieden wij elk seizoen nieuwe thema’s en producten, uniek gepresenteerd in een inspirerende omgeving.

Service op maat

Wij helpen u een commerciële collectie samen te stellen, bieden deskundig advies en maatwerk-oplossingen voor producten, verpakkingen en private-label.

Inkopen en volop inspiratie

Showroom

Bezoek onze 10.000 m² showroom in Aalten waar u meer dan 20.000 seizoensartikelen vindt, laat u verrassen in deze unieke omgeving. Een digitaal bezoek is ook mogelijk!

Webshop

In onze webshop bestelt u 24/7 gemakkelijk onze gehele collectie. De beste selecties staan voor u klaar. Bekijk de laatste trends en shop de looks.

Beurzen

U vindt ons op vele internationale beurzen waar wij een groot deel van onze collectie op inspirerende wijze aan u presenteren.

Samenwerken met Kaemingk

Direct vanaf de fabriek inkopen

Profiteer van de voordelen en koop direct vanaf de fabriek. Wij bieden u een verbeterde marge en concurrerende prijzen.

Duurzaamheid

Wij streven naar een betere wereld en ondernemen verschillende stappen om hier een bijdrage aan te leveren. 

Lees meer >

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Dit wordt gewaarborgd middels het Quality System.

Logistiek

Met ruim 75.000 m² aan magazijnen en 92.000 palletplaatsen zijn onze logistieke processen optimaal ingericht. 

Facts & Figures


Werken bij Kaemingk


Korte lijnen, veel ruimte voor eigen initiatief en volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in tal van vakgebieden. In onze dynamische, internationaal georiënteerde organisatie hebben we regelmatig vacatures.