Blog: Kerstcollectie 2023

Celebrate the festive season

6 september 2023

 

Onze inkopers zijn volop bezig om de nieuwe collecties samen te stellen. Daarbij worden nieuwe thema kleuren en dessins ontwikkelt. Dit is een proces waar elk seizoen met veel passie aan gewerkt wordt. Vanuit de thema’s worden producten speciaal voor en door Kaemingk ontwikkelt, zo ontstaat er een unieke collectie.

8 nieuwe thema's

 

Dit seizoen hebben we maar liefst 8 thema’s, deze bestaan uit producten die de trend zetten in het nieuwe kerstseizoen. Ook zit er ook veel vernieuwing in onze basisgroepen: kerstbomen, kerstverlichting en boomdecoratie. We kunnen u nu alvast verklappen dat ons hoofdthema in het teken staat van feest en luxe.

Vanaf 30 november is onze complete kerstcollectie voor 2023 beschikbaar. U kunt dan op afspraak onze showroom in Aalten bezoeken. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, dan zijn onze digitale showroom en webshop passende alternatieven. Onze accountmanagers kunnen u alles vertellen over de collectie waardoor u gemakkelijk kunt inkopen.

Inkoper Lenneke Schoppers: 

 

Eén ding staat vast: een bezoek aan de showroom wordt zeker de moeite waard. We zien namelijk dat er na corona veel behoefte is om uit te pakken met kerst en om het nét even anders te doen dan andere jaren. Met nieuwe gedurfde thema’s en veel kleur zal er een prachtige showroom neergezet worden. Maar ook ons klassieke en naturel kerstthema zal in teken van vernieuwing staan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe kerstcollectie voor 2023? 


Maak dan vast een afspraak!

 

Inkopen bij Kaemingk

 

Als one-stop-shop voor Kerst uw kerstcollectie vindt u bij ons ruim 14.000 kerstartikelen waarmee u uw eigen collectie samenstelt. Met onze thema’s en unieke presentaties bieden wij u volop inspiratie voor uw eigen winkelvloer.

Voordelen voor onze klanten

(Digitaal) inkopen op de manier die bij u past

Direct vanaf de fabriek inkopen

Product- en retailoplossingen op maat

We hopen u graag te zien!