Blog: De nieuwste tuintrends voor 2024 – duurzaam genieten

Donderdag 30 maart 2023


Het nieuwe outdoor living seizoen staat weer voor de deur, heel veel inspiratie hiervoor vindt u bij Kaemingk! Als leverancier in o.a. tuinmeubelen, solar verlichting en potterie hebben wij veel te bieden. Onze collectie met ruim 1600 items is bestelbaar vanaf 19 april, via een afspraak met onze accountmanagers kunt u nu al een preview bekijken.

 

Gaat u voor het luxe vakantiegevoel? Creëer dan uw eigen Boheemse paradijs met onze tuinmeubelen en accessoires. Of misschien heeft een kampeerthema de voorkeur, we hebben een assortiment outdoor items die daar perfect voor zijn. En ook een kleine tuin kan heel veel bieden: als u het slim aanpakt, kunt u maximaal gebruik maken van uw tuin.


Uw leverancier in duurzame tuinmeubelen


Onze tuinmeubelcollectie omvat comfortabele lounge sets, tafels, stoelen en banken in matching series. De schaduwproducten hebben we o.a. aangevuld met een nieuwe pergola en een schaduwdoek inclusief solar verlichting.

 

Een groot aantal items in deze collectie zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout, gerecycled wicker en plastic. Als leverancier zoeken we samen met onze partners naar duurzame materialen die óók meteen een trendy look en feel geven. Dat is duurzaam genieten in alle opzichten.

Energie van de zon


Solar producten zijn een duurzame oplossing voor in de tuin. Er is geen elektra nodig en ze zijn snel te installeren. Een groot deel van onze solar verlichting collectie bevat een vervangbare batterij en voor de premium verlichting zijn er zelfs vervangbare solarpaneeltjes.

 

Met 535 items bieden we een brede collectie in hanglampen, tuinstekers, lantaarns, kaarsen en decoratieve wandverlichting. Onze nieuwe solar kaarsen maken het buiten extra sfeervol en onze premium solar verlichting is niet alleen mooi maar ook nog eens functioneel door een hogere lichtopbrengst.

Oplossingen voor de kleine tuin

Lichte kleuren, ronde vormen en wanddecoraties nemen minder ruimte in beslag, waardoor u optimaal van uw kleine tuin kunt genieten. Ons aanbod in kleine sofa sets is uitgebreid, als leverancier in tuinmeubelen hebben we ook hier weer veel gerecyclede producten kunnen toevoegen.

 

Ook een fontein past prima in een kleine tuin, onze nieuwe multifunctionele fontein kan zowel hangend aan de muur als staand op de grond worden toegepast. Nieuw is ook onzer solar fontein in plantenpot, hiermee maakt u in een handomdraai van de plantenpot een fontein!

 

We hebben nog veel meer nieuwe artikelen om te laten zien! U kunt nu al een afspraak maken voor een preview. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze (digitale) showroom vanaf 19 april.

Wilt u de outdoor living collectie vanaf 19 april meteen bestellen? Word klant of bezoek onze webshop. 

Bekijk onze agenda om te zien op welke voorjaarsbeurzen wij te vinden zijn.