Blog: Christmasworld 2023

Christmasworld 2023 Frankfurt

30 augustus 2022

 

Wij zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor Christmasworld 2023. Na 3 jaar zijn wij blij om u weer te mogen verwelkomen op de beurs. Voor het eerst zal deze beurs plaatsvinden in gewijzigde samenstelling. Eerder dit jaar is bekend gemaakt dat Christmasworld wordt samengevoegd met Ambiente.

De beurs vindt plaatst van 3 tot en met 7 februari’23 en zal in het teken staan van de nieuwste trends op het gebied van Kerst. Ons team zal afreizen naar Frankfurt met een groot deel van onze thema’s en basis collecties.

Vindt u het lastig om tot een geschikte collectie te komen? Samen met onze accountmanagers is het mogelijk om een geschikte collectie samen te stellen. Onze accountmanagers vertellen u graag over de bestsellers & highlights en helpen u met de samenstelling van een collectie die aan uw wensen voldoet. De thema’s die we laten zien op de stand zijn afgestemd op verschillende doelgroepen zodat u gemakkelijk en doelgroepgericht kan inkopen. De items zijn direct te bestellen op de beurs, dus shop direct uw gehele collectie. 

Meer dan 260 bomen
Meer dan 2.500 soorten kerstverlichting voor binnen en buiten
3.500 glas en kunststof kerstballen en -figuren

Trends 2023

Wat kunt u nog meer verwachten? Bekijk de trendkleuren van het seizoen en doe inspiratie op voor uw winkelvloer. Een kleine sneakpreview, het wordt een feestelijke Kerst met uitgesproken kleuren en unieke materialen.

Dit jaar zijn wij te vinden in een andere hal, u kunt ons bezoeken in hal 5.

We zien u graag op Christmasworld 2023!

Facts Christmas world

• Bezoekers uit 120 landen
• 1.000 standhouders
• Ruim 45.000 beursbezoekers