Duurzame kerst met Decoris kerstballen

Uniek en handgemaakt in Europa

14 december 2023

 

Als de feestdagen naderen, beginnen we allemaal na te denken over hoe we ons huis kunnen versieren door meer sfeer en gezelligheid toe te voegen. Kaemingk heeft daarvoor ook duurzame kerstdecoraties in de collectie die in alle opzichten een bijdrage leveren aan een duurzame kerst.

Bio glitter

 

De kerstballen zijn gemaakt met bio glitter, wat een geweldig alternatief is voor traditionele glitter die microplastics bevat. De glans en schittering zijn nog steeds net zo indrukwekkend, maar zonder de milieubelasting. Ook zijn de kerstballen geverfd en gelakt met water gedragen producten, vrij van chemicaliën zoals zilvernitraat.

FSC®- gecertificeerde verpakking

 

Maar dat is niet alles. Deze kerstballen zijn niet alleen mooi en milieuvriendelijk, dat is de verpakking ook! Ze zijn namelijk verpakt in FSC®-gecertificeerd papier, wat betekent dat het papier afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. De verpakking is daardoor volledig plastic-vrij, waardoor je kerstdecoratie dit jaar nog groener wordt.

Duurzame decoratie

 

Dus waarom niet kiezen voor een decoratie die niet alleen je huis mooier maakt, maar ook bijdraagt aan de bescherming van onze planeet? Met onze Decoris handgemaakte glazen kerstballen uit Europa voeg je sfeer toe aan je kerstviering en geef je tegelijkertijd om het milieu.