Vogelhuisjes: Invite your little friends

 

De lente komt er weer aan! Tijd om onze kleine vriendjes in de tuin te verwelkomen. Vlinders die fladderen tussen de bloemen, bijen die zoemen en vogels die fluiten. De beste manier om insecten en vogels te lokken is door ze een huisje aan te bieden. Bij Kaemingk kunt u terecht voor een grote collectie van verschillende vogelhuisjes, insectenhuisjes en vogel- en insectenvoeders!

Vogelhuisjes en vogelvoeders

Vogelhuisjes en -voeders zijn een geweldige manier om verschillende soorten vogels mee aan te trekken. Denk aan roodborstjes, mussen, merels en spreeuwen die je kunt spotten in eigen tuin. Wij bieden vogelhuisjes in allerlei soorten en maten aan, van klein tot groot en van keramiek tot hout. Voor iedere tuin valt er wat passends te vinden!

Insectenhuisjes


Daarnaast zijn er bij ons verschillende soorten insectenhuisjes vinden. Op deze manier is er voor elke tuin een geschikt huisje. Zo heb je insectenhotels voor vlinders gemaakt van hout met kleine openingen waar de vlinders doorheen kunnen vliegen. Ook bieden wij bijenhotels die verschillende soorten gaten en spleten in het hout bevatten waardoor ze geschikt voor verschillende bijensoorten.

Ontdek hier al onze vogel- en insectenhuisjes en voeders!