Blog: Kerstcollectie 2023

Celebrate the festive season

6 september 2022

 

Onze inkopers zijn volop bezig om de nieuwe collecties samen te stellen. Daarbij worden nieuwe thema kleuren en dessins ontwikkelt. Dit is een proces waar elk seizoen met veel passie aan gewerkt wordt. Vanuit de thema’s worden producten speciaal voor en door Kaemingk ontwikkelt, zo ontstaat er een unieke collectie.

8 nieuwe thema's

 

Dit seizoen hebben we maar liefst 8 thema’s, deze bestaan uit producten die de trend zetten in het nieuwe kerstseizoen. Ook zit er ook veel vernieuwing in onze basisgroepen: kerstbomen, kerstverlichting en boomdecoratie. We kunnen u nu alvast verklappen dat ons hoofdthema in het teken staat van feest en luxe.

Vanaf 30 november is onze complete kerstcollectie voor 2023 beschikbaar. U kunt dan op afspraak onze showroom in Aalten bezoeken. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, dan zijn onze digitale showroom en webshop passende alternatieven. Onze accountmanagers kunnen u alles vertellen over de collectie waardoor u gemakkelijk kunt inkopen.

Inkoper Lenneke Schoppers:

Een bezoek aan onze showroom zal ook dit jaar zeker weer de moeite waard zijn.

Dit jaar merken we dat er meer behoefte is om echt uit te pakken tijdens de feestdagen en het extra gezellig te maken in en rondom het huis. Er zijn schitterende collecties gemaakt die aansluiten bij alle klanttypes, van klassiek, traditioneel tot modern. We kunnen zeggen dat we voor iedere klant een uitgebreide en feestelijke collectie hebben weten neer te zetten. Van collecties met de nieuwste kleuren tot kant en klare concepten en winkel oplossingen. Dit alles is natuurlijk verpakt in een spectaculaire en adembenemende showroom met veel decoratie en inspiratie voor uw eigen kerstshow.

Voor degene die het net even anders willen doen zal er ook genoeg aanbod zijn. Denk aan modern met ingetogen kleuren en een strakke vormgeving tot aan een uber-romantisch thema met oogverblindende details en heel veel fun.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe kerstcollectie voor 2023? 


Maak dan vast een afspraak!

 

Inkopen bij Kaemingk

 

Als one-stop-shop voor Kerst uw kerstcollectie vindt u bij ons ruim 14.000 kerstartikelen waarmee u uw eigen collectie samenstelt. Met onze thema’s en unieke presentaties bieden wij u volop inspiratie voor uw eigen winkelvloer.

Voordelen voor onze klanten

(Digitaal) inkopen op de manier die bij u past

Direct vanaf de fabriek inkopen

Product- en retailoplossingen op maat

We hopen u graag te zien!