De nieuwste tuintrends voor 2025
komen uw kant op!

 

Het nieuwe Outdoor Living seizoen is weer aangebroken! Kaemingk’s nieuwste collectie biedt veel inspiratie en nieuwe artikelen. Als groothandel in onder andere solar verlichting, tuinartikelen en tuinmeubelen, potterie en fonteinen bieden wij een uitgebreid assortiment.

In onze Outdoor Living collectie zijn meer dan 1.700 unieke items te vinden, die van elke buitenruimte een sfeervolle en comfortabele plek maken. Deze collectie is vanaf 17 april bestelbaar in onze digitale showroom en webshop!

De Outdoor Living collectie voor 2025 is ontworpen met de nieuwste trendkleuren en biedt aantrekkelijk geprijsde producten die een stijlvolle en gezellige sfeer in de tuin creëren. Of u nu op zoek bent naar een rustgevende fontein om de tuin een serene sfeer te geven, of stijlvolle solar verlichting om uw buitenruimte te verlichten, onze Outdoor Living collectie heeft het allemaal.

In lijn met onze focus op het bewuster omgaan met de aarde, zijn veel van onze producten in deze collectie gemaakt van duurzame materialen. Als groothandel biedt Kaemingk ook diverse slimme retail oplossingen, waarmee u op een aantrekkelijke manier uw assortiment onder de aandacht kunt brengen.

De Outdoor Living collectie is vanaf 17 april te bewonderen in onze digitale showroom en te bestellen via onze webshop. Mis deze kans niet om vanaf dan uw collectie samen te stellen met deze prachtige producten. Het buitenleven seizoen van 2025 belooft met Kaemingk nog mooier en comfortabeler te worden.

Wilt u de Outdoor Living collectie 2025 vanaf 17 april meteen bestellen? Word klant of bezoek onze webshop!

Nieuwsgierig naar alle tuin en home deco trends? Vanaf 3 juni is onze complete showroom geopend in Aalten! Maak snel een afspraak met één van onze accountmanager om de nieuwe Spring/Summer collectie als eerste te bewonderen.