Blog: Choose to go greener

 

Voor u als retailer/groothandel staat het inkopen van de nieuwste woonaccessoires en tuinartikelen alweer voor de deur.


De Spring/Summer collectie van 2024 staat in het teken van groen én hoe groener hoe beter!

 

Inkoper aan het woord: Yvonne Broen-Bruinink


Het komende Spring seizoen staat bol van vernieuwende, fris gekleurde artikelen in een stijlvol gepresenteerde nieuwe showroom waarmee we u zeker weer gaan verrassen!De afgelopen maanden zijn we op reis geweest, de wereld over om de mooiste en nieuwste artikelen te ontwerpen. Voor ieder klanttype is er een passend assortiment, met een diversiteit aan ready to retail verpakkingen en kant en klaar concepten. Mooie collecties in verschillende smaken en stijlen zoals een ingetogen geheel met asymmetrische aardse vormen, een kek kleurrijk retro inspired collectie, een vitaal groen en trendy assortiment of een zacht, bloemrijk en landelijk geheel, u vindt het allemaal bij Kaemingk.

Daarnaast besteden we bijzonder veel aandacht aan duurzamer leven, wonen én stylen. U vindt een breed scala aan producten voor interieur en tuin die onder ons sustainable label: ‘Sense for environment’ vallen. Wij laten u het graag allemaal zien. Tot snel!

Choose to go greener


Omdat we steeds bewuster omgaan met de aarde is de vraag naar duurzame artikelen groter dan ooit. Steeds meer mensen kiezen voor producten die gemaakt zijn van hergebruikte of gerecyclede materialen. In onze Sense for Environment collectie vindt u dit jaar een flinke uitbreiding in de hoeveelheid duurzame artikelen. Naast deze artikelen, is er ook het nodige aangepast in de verpakkingen. We proberen de verpakkingen zoveel mogelijk piepschuimvrij te produceren en/of van gerecyceld plastic te maken.

 

'20% van onze collectie heeft het Sense for environment label'

 

Earthy designs


Geïnspireerd door de aarde, items waarbij natuurlijke vormen de hoofdrol spelen. We zien de laatste jaren al veel natuurlijke vormen en materialen terug in onze collecties, zoals het gebruik van bamboe, hout en keramiek.

In de nieuwe collectie vergroten we natuurlijke vormen uit. We verwerken deze op een zacht grafische en licht etnische manier. De organische vormgeving met lobbige afgeronde hoeken en asymmetrische vormen en patronen is een trend die nog steeds gaande is. Nieuw hierbij is dat we een typerende en krachtige blauwe kleur hebben verwerkt in onze collectie, wat de collectie een bijzondere touch geeft. 

 

Onze accountmanagers helpen u graag om samen met u een compleet assortiment samen te stellen. 

 

Naast veel groen hebben we ook verschillende thema’s met een breed kleurenpallet. Denk aan de gekleurde retro stijl uit de jaren ’70 en nieuwe dessins met prachtige gekleurde fruitstukken. Voor elke doelgroep zal er een zeer uitgebreid assortiment aanwezig zijn. 

 

Als groothandel op zoek naar een complete collectie woonaccessoires en tuinartikelen?

Kaemingk biedt jaarlijks een vernieuwde voorjaarscollectie met trendy items. Word als retailer/groothandel klant en maak een afspraak voor een bezoek aan onze (digitale) showroom en bekijk de nieuwe woonaccessoires en tuinitems.