Blog: Shopconcepten

Shopconcepten kerst 2022 uitgelicht

9 december 2022

 

Heeft u onze shopconcepten al ontdekt? Bij diverse klanten hebben wij voor het aankomende kerstseizoen 2022 weer mooie shopconcepten neergezet. In samenwerking met onze klanten ontwerpen wij aan de hand van het ingekochte assortiment een commercieel concept uit.

Intratuin, Duiven


Voor Intratuin Duiven (Nederland) is een succesvolle glasfigurenshop ontwikkeld, deze hangt vol met bijzondere en unieke glasfiguurtjes om de kerstboom van een persoonlijk touch te voorzien.

Eurofleur, Leusden


Bij Tuincentrum Eurofleur in Leusden (Nederland) hebben wij een deel van de kerstshow op thematisch niveau ingericht. Het klassieke thema ‘So this is Christmas’ komt hier helemaal tot zijn recht.

 

"Elk doosje, elk ornament, beeld en kerstbal worden op een passende plek uitgelicht."

 

Sales accountmanager Annelies Schuurman, over Eurofleur:

Tot eind februari dit jaar hebben klanten hun kerstinkopen bij ons gedaan, daarna gaan wij met enkelen om de tafel om een shopfloor concept op te zetten. We maken een mooi ontwerp aan de hand van de ingekochte collectie en ons marketing- en decoteam werken de plannen tot in de puntjes uit.

Terwijl iedereen in het midden van de zomer nog genoot van het mooie terrasweer, was Annelies al druk bezig bij haar klant Eurofleur in Leusden, daar werd gestart met de opbouw van de jaarlijkse kerstshow. Elk doosje, elk ornament, beeld en kerstbal worden op een passende plek uitgelicht. In twee weken tijd tuigen we ons deel van de kerstshow van de Eurofleur helemaal op met als resultaat een sfeervol shopconcept waar consumenten met hartenlust kunnen winkelen.

Villaggio di Natale di Solara, Rome

 

Bij Tuincentrum Villaggio di Natale di Solara in Rome (Italië) is een grote Lumineo verlichtingshop opgebouwd. Door middel van de kleurensegmentatie wordt de consument direct naar het juiste product geleid.

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw winkelvloer?