Zien wij u op de Spoga + Gafa beurs?

 

16-18 juni 2024

Keulen, Duitsland

 

Het aftellen is begonnen… Van 16 t/m 18 juni 2024 staat de grootste Tuin & Lifestyle beurs Spoga + Gafa in Keulen weer volop in het teken van voorjaars- en zomerproducten. Ook dit jaar presenteert Kaemingk zich met een nieuwe en trendy Outdoor Living Collectie. Op ruim 215 m2 vindt u een deel van onze artikelen.

Veel inspiratie en retailconcepten

 

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan Spoga + Gafa? Maak dan nu een afspraak om onze stand te bezoeken. Wij ontvangen u graag! Onze accountmanagers zullen u tijdens uw bezoek ervan verzekeren dat u op de hoogte bent van alle trends op het gebied van tuinartikelen. Wij helpen u graag om de juiste collectie samen te stellen voor op uw winkelvloer of voor in uw webshop.

Tijdens de beurs vallen onze highlights van komend seizoen te ontdekken op het gebied van tuinmeubelen, potterie, fonteinen, tuinbeelden en verschillende solar-verlichtings concepten. Daarnaast zullen kant-en-klare retailconcepten gepresenteerd worden.

Kant-en-klaar Solar concept

Wij bieden meer dan 600 producten in solarverlichting en leveren complete winkelconcepten om een inspirerende sfeer op uw winkelvloer te creëren.

Wij kijken er naar uit om onze nieuwe collectie te presenteren, hopelijk zien we u snel!

Plan nu een combibezoek aan de beurs en onze showroom. Op slechts 2 uur rijden van Keulen bezoekt u onze 5.300m2 showroom vol inspiratie.


Bent u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken

 Bent u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken? Plan dan een afspraak voor een digitaal showroombezoek of bezoek onze webshop!