Bezoek ons op Spoga + Gafa!

Als tuincentra, retailer of groothandel op zoek naar tuinmeubelen?


Woensdag 7 juni 2023

 

Vanaf 18 juni is het weer zover, Spoga + Gafa vindt weer plaats in de Koelnmesse in Keulen. 3 dagen lang staat het beursgebouw in het teken van alles wat met de tuin te maken heeft. Op zoek naar een potterie collectie, tuinmeubelen of de juiste solar verlichting? Op de beurs worden de items uit de nieuwe Spring/Summer 2024 collectie gepresenteerd.

Veel inspiratie en retailconcepten


Bent u van plan om een bezoek te brengen aan Spoga + Gafa? Maak dan nu een afspraak om onze  stand te  bezoeken, wij ontvangen u graag! Onze accountmanagers zorgen tijdens uw  bezoek dat u op de hoogte bent van alle trends op het gebied van tuinartikelen.

We helpen u om de juiste collectie samen te stellen voor op uw winkelvloer of voor in uw webshop. Binnen de collectie vindt u ook verschillende thema’s en retailconcepten, deze zorgen ervoor dat het eenvoudiger wordt om uw collectie per doelgroep in te kopen. Haal inspiratie uit onze gardening en solar verlichting retailconcepten of bekijk de presentaties om ook een statement te maken in uw winkel.

 

logo Choose to be.png


Op de stand kunt u veel groen verwachten, want hoe meer groen hoe beter! Er is hard gewerkt aan een duurzame collectie en deze zal ook worden gepresenteerd op de stand. Meer dan 20% van onze gehele collectie valt onder ons ‘Sense for environment’ label, waarbij gebruik wordt gemaakt van gerecyclede, maar ook natuurlijke materialen.

Ook is er plaats voor een uitgebreide decoratiecollectie met items voor rondom het huis. Denk aan een prachtig en landelijk tuinierenconcept, vogelhuisjes, buiten textiel en meer. Zo is het gemakkelijk om een complete collectie samen te stellen.

Innoverende verlichting


Binnen de verlichtingscollectie hebben we dit jaar ook veel vernieuwing. Kom kijken naar de nieuwste solar verlichting met o.a. nieuwe stekers, kaarsen en prachtige wanddecoratie met verlichtingselementen. De collectie valt ook deels binnen onze ‘Sense for environment’ collectie mede door de vervangbare onderdelen van de verlichting.

Ook zal een deel van onze fonteinen collectie te zien zijn op de beurs. De nieuwe fonteinen zijn voorzien van een solar paneel en te verkrijgen in verschillende varianten van basic tot premium modellen.

Wij kijken er naar uit om onze nieuwe collectie te presenteren, hopelijk zien we u snel!

Plan nu een combibezoek aan de beurs en onze showroom.


Op slechts 2 uur rijden van Keulen bezoekt u onze 5.300 m2 showroom vol inspiratie.