Het wordt een kleurrijk seizoen!

 

 

Vanaf 3 juni zal onze Spring/Summer 2025 collectie worden gepresenteerd in onze volledig vernieuwde showroom in Aalten. Ontdek een assortiment van meer dan 6.500 producten voor binnen- en buiten decoratie.

Ook dit seizoen bestaat weer uit verschillende thema’s. Zo kunnen we u ervan verzekeren dat er voor elke klant vernieuwende items in één of meerdere mooie stijlen te vinden zijn bij groothandel Kaemingk. Van trendy stijlen met uitgesproken zomerse kleuren tot meer naturel en het luxueuze gevoel. Lees verder om alvast een voorproefje te krijgen van de nieuwe collectie!

Zomerse vitamines en vrolijkheid

Verwelkom de zomer in stijl met een explosie van zonnige kleuren en speelse trends. Het wordt een feest van vrolijkheid en vitaliteit met o.a. inspiratie uit zomerfruit en de Spaans/Mediterrane levensstijl. Daarnaast eren we de moderne abstracte kunst van begin vorige eeuw, beïnvloed door vooraanstaande kunstenaars zoals Picasso en Matisse. Deze levendige kleuren en artistieke vormen verwerkt in de trendy producten sluiten perfect aan bij de retro-trend.

Tijd om te ontspannen

Voor de moderne, bewuste klant die houdt van rust en balans is er een uitgebreid aanbod in de nieuwe collectie van Kaemingk. Invloeden uit verschillende culturen zijn gecombineerd, waaronder verfijnde en strakke Japanse lijnen en vormen. Japandi- geïnspireerde gestapelde vormen en vernieuwende items voor indoor en outdoor zijn onmisbaar.

Breeze into the summer

De luxe zomerse vakantiesfeer is te vinden in de nieuwe collectie voor aankomende zomer. Geïnspireerd op water en zee wat zich vertaalt in de kleuren, materialen en vormgeving van prachtige home deco producten. Denk aan de blauwe golf, het gevoel van waterlijnen of kleurovergangen op producten, de vormgeving van schelpen en koraal en shimmer effecten van parelschelpen en oesters. Laat de zomer maar komen!

Maak een afspraak met één van onze accountmanagers om vanaf 3 juni de nieuwe Spring/Summer 2025 collectie te bewonderen in onze showroom in Aalten!