Blog: Your Kaemingk

Ontdek ons nieuwe digitale platform: Your Kaemingk

20 juni 2022

 

Bestellen bij Kaemingk is nog nooit zo gemakkelijk geweest. 

In april hebben wij ons nieuwe Your Kaemingk platform geïntroduceerd, om u ook digitaal zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Your Kaemingk is dé digitale one-stop-shop voor gemak en inspiratie, alles wat u nodig heeft vindt u op één plek. Heeft u het gemist? We nemen u graag mee in een korte introductie

Webshop

In onze vernieuwde webshop is het nog eenvoudiger om uw collectie samen te stellen. De beste selecties staan voor u klaar en zijn 24/7 beschikbaar. U kunt op basis van onze thema’s of productgroepen artikelen selecteren, zo maken wij het u gemakkelijker om uit ruim 20.000 artikelen te kiezen. Ook vindt u meer achtergrondinformatie over onze merken en duurzame ‘Sense for environment’ collectie.

Digitale showroom

Stap in de wereld van Kaemingk, bekijk de laatste trends en ‘shop the looks’. In onze digitale showroom vindt u volop inspiratie voor uw winkelvloer en kunt u direct onze collectie bestellen. Via een 360 graden view kunt u onze verschillende showrooms binnen stappen en alle artikelen direct aan uw winkelmandje toevoegen.

Offerte managementsysteem

 

Snel inzage in uw orders en offertes?
In uw omgeving van Your Kaemingk vindt u alles. Bekijk de artikelen die gemakkelijk zijn gesorteerd op productgroep of de leverstatus om altijd op de hoogte te zijn van de voortgang van uw orders.

Meer weten over Your Kaemingk?

 

Bekijk dan de onderstaande video of maak direct een account aan.