Brunch is better together

Het Paasfeest is voor velen een tijd van familie en vrienden bij elkaar. Het is ook de tijd om te genieten van lekker eten en drinken. Een mooi gedekte tafel voor de Paasbrunch is hierbij onmisbaar en maakt het feest helemaal compleet!

 

Als onder andere groothandel in Paasdecoratie heeft Kaemingk een zeer uitgebreide collectie beschikbaar voor Pasen 2024. Wij bieden verschillende stijlen aan om ieders huis Paas-klaar te maken. Van paashangers naar decoratie eieren en kuikens en niet te ontbreken prachtig servies om de Paastafel van top tot teen te kunnen versieren.


Vier stijlen voor Pasen

De Paas kleuren voor dit jaar waar we vier thema’s voor hebben ontwikkeld zijn pastel-, natural-, moderne en multi kleuren. Zo valt er voor ieders smaak een mooie en gezellige tafelsetting of leuke Paashoek te creëren!

Pastel


De stijl pastel is terug te vinden in ons thema Easter Pastel. De Paaskleuren zijn vrolijk en hebben een zachte uitstraling. Het thema bevat onder andere sierkippen en -konijnen gemaakt van diverse materialen, decoratieve stekers voor in de tuin, versierde eieren en mooi servies.

Natural


Dit thema bevat veel natuurlijke kleuren zoals crème, bruin, groen en geel. Leuke en trendy artikelen van haasjes en eitjes, figuren van onder andere teddy stof en verscheidene decoratieve schalen.

Modern


Dit moderne thema staat in het teken van neutrale kleuren die zijn aangevuld met zwart en gouden details. Hier zijn onder andere (hang)eieren te vinden gemaakt van dolomiet, wat met een prachtige glans een luxe uitstraling geeft. Ook decoratieve eieren van ander materiaal en een ruim aanbod in porseleinen servies wordt hier aangeboden. Het is allemaal terug te vinden in het Easter Modern thema.

Multi


Multi typeert zich als een fantastisch en kleurrijk thema. Met eyecatchers als felgekleurde Paas versiering, de welbekende chenille kuikens met leuke variaties en een veel verschillende figuren van vilt. Hier kun je alles vinden voor een bont, kleurig en wat speelser Paas thema.

Retail concept


Van sfeervolle presentatie tot multifunctionele presentatiemodules, groothandel Kaemingk biedt volop inspiratie en handvaten om Pasen optimaal te kunnen promoten op de winkelvloer. Wij laten u graag zien hoe u op een effectieve én aantrekkelijke manier uw paascollectie onder de aandacht kunt brengen!

Wilt u Pasen nog toevoegen aan uw collectie voor dit jaar? Bekijk dan de huidige collectie in onze webshop!