Blog: Terugblik Kerstbeurzen 2023 

Als retailer, tuincentra, warenhuis of groothandel opzoek naar kerstartikelen? We vertellen u graag meer over de kerstbeurzen van afgelopen seizoen.


Maandag 20 maart 2023


De eerste twee maanden van 2023 stonden voor ons volop in het teken van de kerstbeurzen. Na 2 jaar was het dan ook eindelijk weer tijd voor Christmasworld, dé internationale kerstbeurs in Frankfurt. Naast Christmasworld waren wij ook present in Harrogate, Birmingham en Atlanta met onze nieuwe kerstcollectie. Wilt u volgend jaar ook deze beurzen bezoeken? De nieuwste data van 2024 hebben wij alvast voor u genoteerd.

AmericasMart 

In Atlanta bevindt zich onze showroom in de AmericasMart, een enorm beursgebouw waar wij jaarrond gevestigd zijn als groothandel in kerstartikelen met een eigen showroom. Tijdens de Atlanta Market Home & Gift fair van 10 t/ 16 januari openden wij onze deuren met de nieuwe kerstcollectie voor 2023. Geweldig om hier bezoekers uit de USA en Canada te mogen ontvangen. Naast de Atlanta Market is deze showroom ook op afspraak te bezoeken.

Harrogate Christmas & Gift fair

Als u als retailer, DIY, tuincentra of groothandel op zoek bent naar een ruim assortiment kerstartikelen bent u tijdens de Harrogate Christmas & Gift fair op het juiste adres. Tijdens deze beurs was onze stand omgebouwd tot ‘balzaal’ om ons thema ‘Festive balroom’ uit te lichten. Naast een groot deel van onze thema’s waren ook onze kunstbomen, glasfiguren en verlichtingscollectie en meer te bewonderen. We kijken terug op een zeer geslaagde beurs!    

Terug op Christmasworld 

Een beurs waar we al lang naar uitkeken, Christmasworld in Frankfurt. De gelegenheid bij uitstek om onze kerstcollectie 2023 te presenteren op een compleet nieuwe stand van ruim 1440 m2. Het was fantastisch om zoveel internationale bezoekers op onze beursstands te mogen ontvangen. Ruim 154.000 bezoekers uit 170 landen wisten Christmasworld in Frankfurt te bezoeken. Deze beurs is zeker een bezoek waard. Een gouden award tijdens Spring Fair 

 

Van 5 t/m 8 februari waren wij ook te vinden in Birmingham op de Spring Fair. Een enorme uitdaging voor ons decoratieteam, deze beurs viel namelijk tegelijkertijd met Christmasworld. Ons team wist in een korte tijd twee prachtige stands neer te zetten. En tijdens Spring Fair wonnen wij zelfs voor de 2e keer een gouden award voor beste kerstleverancier 2022, een geweldige waardering van onze klanten die op ons gestemd hebben.

Nieuwe data kerstbeurzen:

Harrogate Christmas & Gift fair: 14 t/m 17 januari 2024
AmericasMart: 16 t/m 22 januari 2024
Christmasworld: 26 t/m 30 januari 2024
Spring Fair: 4 t/m 7 februari 2024

Bekijk onze agenda om te zien op welke voorjaarsbeurzen wij te vinden zijn.


Wilt u de kerstcollectie voor 2023 nog bestellen? Word klant of bezoek onze webshop.