Blog: Trends voorjaar 2023

Als tuincentra, retailer of groothandel op zoek naar de trends op het gebied van woonaccessoires? Lees dan snel verder!


Maandag 6 maart 2023


De mooiste serveerplanken, prachtige serviezen met bloemenprints en sfeervolle solarverlichting om het gezellig te maken in en rondom het huis. Wat zijn nou dé trends van het voorjaar/zomer 2023? We vertellen graag over de musthaves voor het aankomende seizoen. 

Breng je tuin tot leven met Garden Friends

Het voorjaar begint eraan te komen en dat betekent dat we onze tuinen weer klaar kunnen maken voor een nieuw seizoen. Laat dit jaar de tuin tot leven komen met de nieuwste huisjes en accessoires om vogels en insecten een warm welkom te heten. De insectenhuisjes kunnen zelfs gecombineerd worden tot een waar ‘insectenhotel’ en zijn te verkrijgen in mooie aardse kleuren en pasteltinten.

Ook de bloem staat centraal, deze is als dessin terug te vinden op handige tools om u een handje te helpen in de tuin. Zo wordt het tuinieren nog leuker! Maar ook zijn de kleurrijke bloemen terug te vinden in de Kitchen Goods collectie, deze bestaat uit fraaie porseleinen en keramieken serviezen. Maak u klaar voor een zomer vol bloemen en bijtjes! 

Wist u ook dat we de perfecte retailoplossing hebben voor o.a. onze tuinartikelen en woonaccessoires? Diverse groothandels en retailers maken hier al gebruik van. Voor meer informatie lees onze blog over de retailoplossingen. 

De mooiste tafelsettings


Tijdens zwoele zomerse avonden tafelen we het liefst zo lang mogelijk buiten. Met prachtige serveerplanken en visvormige tapasschaaltjes uit de Kitchen Goods collectie creëer je gemakkelijk een gezellige tafelsetting. Serveer heerlijke snacks, tapas, mezzes en salades tijdens het diner.
De nieuwe collectie zit vol met invloeden uit de zee waardoor je het strandgevoel naar je eigen achtertuin haalt. Maak de tafelsetting helemaal compleet met een karaf water met verse kruiden en fruit.

Invloeden uit de jaren 70

The seventies are back! In de collectie voor aankomende zomer zijn de invloeden uit de jaren 70 terug te vinden. Wanneer je aan deze jaren denkt, zie je veel kleurrijke combi’s en prints. De dessins  bevatten bloemen in diverse vrolijke kleuren en hebben een bohemien touch.

Ook de gebreide crochet is terug in het modebeeld. Kleurrijke macramé hangers zijn hierop geïnspireerd, een mooie blikvanger voor je planten en bloemen. Combineer ook kleurrijke kaarsen en kandelaars met elkaar, dan heb je zowel overdag als ’s avonds een mooi sfeervol huis.

Vernieuwde spiegels

Een vervolg op de trendy bamboe spiegels zijn de nieuwe varianten uit onze collectie. Deze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals zeegras, bamboe en wilg en zijn perfect om elke ruimte in en rondom het huis af te stylen.

Is uw collectie voor komend voorjaar nog niet compleet?


Onze Spring/Summer collectie 2023 is nog bestelbaar en te bekijken in onze webshop of digitale showroom, log hier in.

Binnenkort zal onze nieuwe collectie van 2024 ook beschikbaar zijn, bekijk onze agenda wanneer deze collectie te zien is onze showroom. Ben u geen klant maar heeft u wel interesse? Lees dan meer op deze pagina om klant te worden.

Wij verkopen uitsluiten B2B aan diverse tuincentra, DIY, groothandels en diverse retailsers. Bent u als consument opzoek naar onze woonaccessoires of buitenartikelen? Voor consumenten zijn onze artikelen te verkrijgen bij diverse retailers onder onze merknamen: Decoris, Lumineo en Everlands.